Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

henk de jong cambuur

De hoofdtrainer besloot vanwege gezondheidsredenen om te stoppen bij de Leeuwarders. Henk de Jong is the manager of SC Cambuur Leeuwarden and their season win percentage is 41.

Cambuur Moet Trainer De Jong Lange Tijd Missen 99 Procent Gaat Niet Bij Henk
Cambuur Moet Trainer De Jong Lange Tijd Missen 99 Procent Gaat Niet Bij Henk

Henk de Jong Born.

. De trainer van SC Cambuur heeft helaas zijn werkzaamheden stil moeten leggen. De 58-jarige oefenmeester kampt met medische klachten en luistert naar het advies van zijn dokter meldt. 20 October 2022 Cambuur manager Henk de Jong has been forced to step down due to health issues. 5 85 175cm Hometown.

Henk de Jong stopt per direct als trainer van SC Cambuur. De Jong kwam begin 2011 in dienst bij SC Cambuur als assistent-trainer. Zijn besluit levert op sociale media veel respect voor deze geliefde voetbalman op. Cambuur-trainer Henk de Jong gaf na afloop van de nederlaag van zijn ploeg bij RKC Waalwijk 5-1 aan dat de drie rode kaarten die twee van zijn spelers en hijzelf kregen terecht waren.

De Jong is something of a club legend at Cambuur having led them to the. Football Whispers Transfernieuws SC Cambuur zoekt naar vervanger Henk de Jong. Sep 19 2022 Cambuur Dutch Football Henk Jong leader PSV trainer Cambuur coach Henk de Jong will miss the match against PSV on Saturday 1 October. His duties will now be taken over by his assistants Sipke Hulshoff Jan Bruin and Arne Slot.

De 58-jarige Fries moet het om gezondheidsredenen voor gezien houden. Henk de Jong stopt met onmiddellijke ingang op doktersadvies als trainer van SC Cambuur. De Jong stated on the Cambuur websiteIn spite of receiving support from the board and supporters I have the feeling that something must change and this is the right time to leave. Henk de Jong is per direct gestopt als trainer van SC Cambuur.

De 58-jarige oefenmeester keerde deze zomer terug van eerdere. De 57-jarige trainer die zaterdag ook al ontbrak in de thuiswedstrijd tegen Vitesse is vanwege gezondheidsklachten. Henk de Jong keert voorlopig niet terug bij SC Cambuur. At the end of last year a cyst was found in De Jongs head.

Henk de Jong has managed 22 matches this season in the Eredivisie in Netherlands. SC Cambuur-trainer Henk de Jong spreekt schande van het gedrag van de fans van de club uit Leeuwarden die zondagavond tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht 2-1 de. Henk de Jong is dankbaar voor alle steun die hij de afgelopen twee weken heeft ontvangen. De hoofdtrainer heeft nog teveel klachten waardoor hij niet op honderd procent kan.

Henk de Jong also cites that he does not feel that he is the right man to save the club from relegation. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland 24 uur per dag en 7 dagen in de week pzcnl Henk de Jong. August 27 1964 age 58 Height. SC Cambuur-assistent Pascal Bosschaart merkte aan Henk de Jong dat hij niet zichzelf was.

Medische redenen dwingen de trainer daartoe. De terugkeer van trainer Henk de Jong heeft SC Cambuur niet geïnspireerd tot grootse daden. Follow Football-Oranje on Twitter. Henk de Jong stapt per direct op als trainer van SC Cambuur.

Cambuur toont liefde voor teruggetreden trainer Henk de Jong. Aan het einde van het seizoen 20122013 was hij tijdelijk interim-hoofdtrainer en werd met de club kampioen van de. Henk de Jong has stepped down as Cambuur head coach due to health concerns. 20 oktober 2022 1400 Er komt een einde aan het tijdperk van Henk de Jong als hoofdtrainer van SC Cambuur.

Last van hem afgevallen Reportage Zonder topper Henk de Jong gaat SC Cambuur op overlevingstocht. Sportredactie 20-10-22 1406 Laatste. Eerder deze maand meldde SC Cambuur dat de trainer een cyste in het hoofd heeft. Henk de Jong heeft zijn dankwoord uitgesproken voor de massale steunbetuigingen aan zijn adres nadat bekend werd dat de coach van Cambuur een cyste in zijn hoofd heeft.

De 58-jarige oefenmeester keerde deze zomer nog terug van. De Friezen verloren thuis met 0-2 van Excelsior dat zijn eerste eredivisieduel sinds 2019. Cambuur 90 minuten baas op het veld Foto pzcnl. SC Cambuur zal het de rest van het huidige seizoen moeten stellen zonder Henk de Jong.

Henk De Jong Heeft Goed Nieuws Cambuur Trainer Mag Weer Aan Het Werk Nederlands Voetbal Ad Nl
Henk De Jong Heeft Goed Nieuws Cambuur Trainer Mag Weer Aan Het Werk Nederlands Voetbal Ad Nl
Cambuur Is Nog Altijd Woedend Ons Is Groot Onrecht Aangedaan
Cambuur Is Nog Altijd Woedend Ons Is Groot Onrecht Aangedaan
Henk De Jong Blijft Langer Weg Bij Cambuur Vanwege Cyste Omrop Fryslan
Henk De Jong Blijft Langer Weg Bij Cambuur Vanwege Cyste Omrop Fryslan
Ajax Steekt Henk De Jong Hart Onder De Riem Rtl Nieuws
Ajax Steekt Henk De Jong Hart Onder De Riem Rtl Nieuws
Cambuur Na Forse Krachtterm Zonder Geschorste Trainer Henk De Jong Tegen Psv Voetbal Telegraaf Nl
Cambuur Na Forse Krachtterm Zonder Geschorste Trainer Henk De Jong Tegen Psv Voetbal Telegraaf Nl

Posting Komentar untuk "henk de jong cambuur"